Gyártók

Quality Comfort Everywhere

A cég megalakulása 2000 - re tehető, ahol a szektorban évek óta professzionálisan tevékenykedő három tulajdonos elhatározta, hogy addig megszerzett tapasztalataik és kapcsolat rendszerükre alapozva új klíma termékcsaládot vezetnek be régiójukban.

Fő céljaik

kezdettől fogva új innovatív termékek értékesítése volt a legkiválóbb minőségben szem előtt tartva a környezet megóvását. Sikereiket bizonyítja, hogy a nyugat európai piacon (Spanyolország, Portugália, Franciaország, Olaszország) mára az egyik legsikeresebb és legismertebb márkává váltak.

A HTW

A HTW jelentése High Technology World azaz csúcstechnologiás világ. Technológia, megbízhatóság, hatékonyság, tartósság, design ... mindezen kifejezések határozzák meg a HTW márkát, melynek avantgárd tervezése garancia a rendkívüli minőségre. A HTW teljes termékpalettája az Európai Környezetvédelmi Minisztérium 2009/125 / CE irányelvének megfelelő, sőt a tervezésük során ennél sokkal hatékonyabb hatásfokkal rendelkeznek.

Klímáink

Az egységek nem csak megfelelnek ezen szabályoknak, hanem meg is haladják ezen kritériumokat. A termékcsalád bizonyos része akár A+++ hatékonysággal is üzemelhet. A folyamatos minőségellenőrzésnek és a partnerek visszajelzéseinek köszönhetően a HTW légkondicionálói a nyugati piacon elért eredményei alapján az egyik legalacsonyabb meghibásodási statisztikával rendelkeznek, melyre 5 év teljeskörű garancia a biztosítékuk. Termékeikre 10 éves alkatrészellátást vállalnak.
 

A 4 évszak jegjobb választása

A Cascade klímák forgalmazója Magyarországon a Friotech Kft. A Friotech évek óta a magyarországi légkondícionáló kereskedelem meghatározó szereplője, és a világ legjelentősebb klíma márkájának, az LG-nek a nagykereskedelmét is ellátja hazánkban.

A termékek kiváló minősége és tartóssága lehetővé teszi egyes modellek esetében a garanciális időszak meghosszabbítását. Ezáltal az eredeti 2 éves időtartamot újabb 3 évvel lehet növelni.

Legtöbb berendezésünk környezetbarát R32 hűtőközeget tartalmaz, és a világ vezető klímagyártói által is használt kompresszorokkal készült. A szakértők és szerelők visszajelzéseiből kitűnik, hogy mind a klímák minősége, mind pedig szerelhetősége kiemelkedő.

Kínálatunkban az oldalfali split típusú berendezések mellett megtalálhatóak a szabadon összeállítható multi (Free Match) készülékek, melyek képesek egyetlen kültéri egység igénybevételével, akár 4 vagy több helyiség együttes klimatizálására is. Inverteres multi rendszer alkalmazása esetén kisebb helyigénnyel, többféle dizájnú (oldalfali és kazettás), külön-külön szabályozható beltéri egységekkel számolhatnak.

 

Légkondicionálás egy világmárkával

A Mitsubishi Electric megfelelő klímát biztosít mindenhol, ahol emberek élnek és dolgoznak. Hogy ez a legmagasabb technikai színvonalon történik, azt a végfelhasználók, a szerelők és a kereskedők egyaránt tudjak: A Mitsubishi Electric légkondicionálási termékei és megoldásai világszerte ismertek, és sok évtizede kiváló hírnévnek örvendenek. A Mitsubishi Electric számara a tapasztalat és az innováció egyformán fontos: vállalatunk több mint 85 éve újabb es újabb mércét állít fel a klímatechnikában, miközben a világpiac egyik legjelentősebb gyártójává nőtte ki magát.

Jövőbe mutató klímatechnika

A Mitsubishi klímarendszerek a legkülönbözőbb lakó-, ipari és kereskedelmi helyiségek millióiban gondoskodnak a levegő hűtéséről, fűtéséről és szűréséről. A legmodernebb inverteres technológia és a környezetbarát R410A hűtőközeg kimagasló hatásfokot és optimális klímakomfortot biztosít. A hosszú vezetékek, a könnyen felszerelhető beltéri készülékek és az intelligens vezérlőrendszerek jelentette nagyfokú rugalmasság miatt egyszerűen kialakítható a mindenkori igényeknek megfelelő megoldás.

Természetes fűtés hőszivattyúval

A fosszilis energiahordozók korlátozott készletei és az emiatt folyamatosan növekvő olaj- és gázárak egyre inkább előtérbe helyezik a megújuló energiaforrásokon alapuló fűtéstechnikai megoldásokat. A Zubadan technológiával a Mitsubishi Electric a jövő fűtési megoldását mutatja be. Az új levegő-víz hőszivattyúk környezettudatos, biztonságos és innovatív fűtési megoldást jelentenek.
 

Future of the Heatpump technology

Amikor belép otthonába vagy irodájába, a békés kényelem érzésével szeretnénk termékeinkkel kedveskedni.

A kültéri hőmérsékletnek nincs jelentősége: hideg, a meleg vagy a párás időjárás nem fogja hátráltatni az Ön készülékének működését, amely könnyen beállítható és rugalmas vezérléssel rendelkezik és minimális mértékben hat a környezet terhelésre.

A Ferroli által kínált termékek hatalmas fejlődésen mentek keresztül annak érdekében, hogy készek legyenek komplett megoldásokat kínálni Önnek, alkamaszkodva a mai fűtés - hűtés és melegvíz előállítás területén. Termékportfóliójuk háztartások és nagykereskedelmi, valamint ipari területeken is alkalmazhatók.

A forradalmat játszó férfiak és nők tudják, hogy kulcsfontosságú tényezőként az innovációt és a minőséget kell kihasználniuk ahhoz, hogy ügyfeleink számára „okos kényelmet” biztosítsanak.

Cégük „okos élményt” nyújt ügyfeleinek a kényelem jegyében.

 

Tökéletes klíma a DAIKIN segítségével

Lakástulajdonos? Kereskedő? Szállodaigazgató? A Daikin fűtési és hűtési megoldásai között biztosan megtalálja az igényeinek megfelelőt. Kezdje velünk a projektet, válassza ki, milyen típusú épületre keres légtechnikai megoldást! 

Az innováció nálunk folyamatos fejlesztés

Úgy gondoljuk, hogy mindig van lehetőség a fejlődésre. Ez a meggyőződésünk a hajtóereje mindennek, amit a Daikinnál teszünk. Célunk, hogy a gyártás optimalizálásától az akár 70%-os energiamegtakarítást eredményező nagy áttörésekig minden folyamatunkat áthassa a technológia. A saját tulajdonunkban lévő European Development Centre fejlesztési központunkban arra összpontosítunk, hogy környezetbarát termékeket hozzunk létre. Európában dolgozunk, fejlesztünk, az európai piac számára.

Megoldások minden igényre

A Daikin termékek a legteljesebb körű skálán kínálnak prémium minőségű hűtési és fűtési megoldásokat a legkülönbözőbb környezeti és személyes igényekre. Válasszon az alábbi területek közül és ismerje meg termékeink széleskörű lehetőségeit!

A jövő energiahatékony technológiái

Hűtési megoldásainkat a piacon a legjobb energiahatékonysági osztályba sorolták. Hangsúlyt fektetünk a megújuló energiákra és az innovatív technológiákra, például az inverterekre és hővisszanyerésre, így egy átfogó megoldás előnyeit élvezheti, amely jelentősen maximalizálja a befektetés megtérülését. A környezetbarát klímaszabályozó megoldások kifejlesztése iránti elköteleződésünk garantálja, hogy a Daikin egységei nem csak megfelelnek a törvényben rögzített normáknak, hanem évekkel előtte vannak.